Олег Леусенко (oleg_leusenko) wrote,
Олег Леусенко
oleg_leusenko

Як "карателі" 95-ої бригади обирали найкращого кухара (фото)


У 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗС України пройшов конкурс на звання кращого кухаря військової частини, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Військові кухарі різних підрозділів змагалися у теоретичній та практичній майстерності приготування страв", - зазначається у повідомленні.

Як уточнюється, конкурс складався з трьох етапів: залік з теоретичних знань приготування різних страв, розгортання польових кухонь та, нарешті, приготування першої і другої страв. Серед усього різноманіття страв, які можуть приготувати військові кухарі, контрольними було вирішено обрати борщ український зі сметаною та плов зі свининою.

У 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді обирали кращого кухаря / Фото: mil.gov.ua

Кожен з 11-ти учасників до визначеного організаторами часу мав приготувати ці дві страви та подати їх для дегустації членам журі, до складу якого входили всі охочі.

До речі, перед подачею всі страви перетасовувались, тому кожен з учасників подавав на дегустацію страву свого товариша, що додало прозорості в оцінці майстерності військових кухарів.

Володарі призових місць отримали набори ножів та грошові заохочення на придбання кухонного приладдя.
Tags: ЗСУ, блюда, борщ, военные, десантики, еда, конкурсы, кухари, українська кухня, українське військо
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 2 comments